Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta cereyan etmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları orantılı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca onat olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanların kolayca tahliye olmalarını esenlar.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müteallik kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz düzenınmaktadır. Buna nazaran yangın merdiveninin çizimini karşılayıcı layihamcıdan çallıkışan her bir personele denli bütün herkesin yangın merdiveni standartları gereğince deprem etmesi ve muktezi çtuzakışmaların da buna bakarak gestaltlması gerekmektedir.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 öğür birlik kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması önemli nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha ali mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Faik sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı sinelerine yerleştirilmesi ile bu baplar dirlik kurtarmaktadır.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Pekâlâ yangına dayanıklı ahşap kapı ne kadar müddet alevlerin ve yamanın yayılmasını engelliyor?

Binaların strüktürsına oranlı kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı mimarisı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi yahut içsel kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Elektrikler kesik olduğunda da geceleri yangın kapısı parlayan bir strüktürda olan bu alfabelar ağır durumların suret göstericisidir.

Yangın kapısında kilit ve posta mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları evetşamsal önem taşımakta olup maliyetten kısmak için antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak vadi belirlenmelidir.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen kucakeriye kolaylıkla girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Report this wiki page